Vyhrajte návrh kanceláře za 20 000 Kč! Soutěž do 31.5

Fleysen na Designbloku 2023: Nový kovový nábytek a modulární knihovna

Designblok 2023, přední událost v oblasti designu střední a východní Evropy, uzavřel své dveře, ale energie a inovace, které byly prezentovány, stále rezonují. Naše česká značka kovového nábytku, Fleysen, byla v popředí, a představila několik nových produktů, které kombinují funkčnost s nadčasovým designem.

 

Novinky ve světě Fleysen

fleysen-knihovna

Začneme s naší nově představenou modulární knihovnou. Výsledkem spolupráce s uznávaným designérským duem Romanem Vrtiškou a Vladimírem Žákem je tato knihovna, která je prvním produktem v našem sortimentu, jež spojuje desky z LTD s kovovými příčkami.S její flexibilitou a variabilitou můžete dosáhnout řady jedinečných kombinací, přičemž zachovává tradiční kvalitu značky Fleysen.

 

fleysen_skrinka-1990

Dále představujeme Prototyp Kancelářské Skříňky #1990. Tento elegantní LTD korpus je doplněn inovativními plechovými dveřmi a je k dispozici v několika barevných odstínech pro vaše individuální požadavky.

 

fleysen_Regal_1212_Police_214

Následuje Regál #1212 a Police #1214. Tato kombinace elegance a pevnosti je výsledkem našeho úsilí o výjimečný modulární design. Každá police má nosnost až 20 kg, a je, stejně jako všechny naše ostatní produkty, vyrobena v Plesné.

 

fleysen_nastenka

A konečně, nesmíme zapomenout na naše Nástěnky Fleysen. Tyto kovové, magnetické nástěnky jsou esteticky dokonalé a ideální pro organizaci ve vašem domově, kanceláři či ateliéru. Samozřejmě, vyráběné s hrdostí v Plesné.

 

FleysenDesignblog23_04

FleysenDesignblog23_02

Náš stánek na Designbloku byl designově laděn do odstínu International Klein Blue. Design stánku vytvořili Filip Mirbauer a Michal Strach. Děkujeme všem návštěvníkům za zájem o naše produkty. Pokračujeme v inovacích pro nadcházející rok.