Vyhrajte návrh kanceláře za 20 000 Kč! Soutěž do 31.5

Je to doma! #5 Stojací regál zapadl do interiéru architektky jako puzzle

Obrázek1

Architektce a interiérové designérce Kateřině Margoldové padl do oka tmavě zelený regál #1210, který doplnila závěsnou perforovanou deskou ve stejné barvě. Produkty společně zdobí úzkou zeď a slouží jako úložný prostor i výstava analogových foťáků a pohledů z dovolených.

Obrázek1_1

„Přijde mi naprosto skvělé, že Fleysen oživuje starou fabriku v Plesné v Krušných horách.“

Kateřině se líbila subtilní konstrukce regálu a zároveň měla hned jasno v tom, že chce domů tmavě zelený odstín. Jako majitelka domu v Krušných horách navíc oceňuje, že Fleysen nepostavil novou továrnu na zeleném poli, ale navazuje na tradiční výrobu v Plesné v česko-německém pohraničí.

Jak jste Fleysen objevila a proč jste se pro něj rozhodla?

Hledala jsem na internetu kovový regál a vykoukla na mě značka Fleysen. Hned se mi zalíbil subtilní design a tmavě zelená barva. Původně jsme chtěli takhle vysoký nástěnný regál, ale v té době byly v nabídce jen nižší nástěnné regály se třemi policemi. Nakonec jsme tedy koupili stojací. Teď už se vyrábí i vyšší nástěnný regál, ale nevadí.

Hrál u vašeho výběru roli fakt, že má výrobek ekologický certifikát FSC?

To je pro mě dost důležité a jsem za to ráda. Zároveň mi přijde naprosto skvělé, že Fleysen oživuje starou fabriku v Plesné v Krušných horách. My jsme zrovna vloni v Krušných horách koupili dům, takže mám k té lokalitě vztah a značku jsem moc ráda podpořila i z tohoto důvodu .

Přihlížela jste k desetileté záruce a garanci, že minimálně deset let budeme vyrábět prvky, které můžete ve skříňce případně vyměnit?

To jsem vůbec nezaregistrovala, mně se ten regál prostě líbil. Ale dobré vědět!

Jak se vám skříňka skládala?

Úplně v pohodě. Neuvědomuju si, že by tam byl nějaký zádrhel. Skvělé bylo balení v zelených pěnových „chipsech“, protože jich bylo hrozně moc a děti byly nadšené.

Obrázek1_2 

Architektka Kateřina Margoldová se věnuje komerčním i soukromým projektům, novostavbám, rekonstrukcím a výstavnictví. Do povědomí širší veřejnosti vstoupila působivou rekonstrukcí chaty Beldov v Nové Vsi nad Nisou.

Kateřina zkombinovala kovovou perforovanou desku s naším bestsellerem, stojacím regálem #1210, a doplnila jimi promyšlený interiér svého domova. Na stejný regál v jiném odstínu můžete natrefit např. v kávovém showroomu pražírny BeBerry.

Jak zabudovali Fleysen nábytek do svých bytů a studií další zákazníci, se můžete podívat v seriálu Je to doma!