Barva měsíce: bledězelená, 20 % sleva, doprava zdarma, 24.-30.4.! Doručujeme na Slovensko!

Novinky, o které jste si nejvíc psali

„Nemáte prosím tenhle regál, ale aby byl o něco vyšší?“ „Nemáte místo pěti polic šest?“ „Můžu si na tu skříňku sednout?“ Vy se ptáte, my vyrábíme. Tři horké novinky ve Fleysen rodině jsou ze 100% inspirovány tím, co jste si nejvíc přáli. Konečně si tedy můžete pořídit minimalistický designový regál až do nebe a v předsíni už si vykliďte místo pro zbrusu nový perforovaný botník.

Sky is the limit

Vysoké stropy a spousta věcí, které je potřeba uložit – to jsou hlavní důvody, proč nám mnoho z vás psalo o vyšší kovový regál než je bestseller #1210. Přeprava vyšší konstrukce by byla velmi náročná, a tak jsme pro vás navrhli chytrou alternativu. Svůj kovový regál si nyní můžete nastavit o jednu, nebo rovnou o pět polic. Oba nové policové díly jsou samozřejmě dostupné ve všech barvách jako původní regály a nikdo tak nepozná, že váš Fleysen regál je ze dvou kusů.

115_PS

NÁSTĚNNÁ POLICE #1214

114_PS

NÁSTĚNNÝ REGÁL #1213

Nábytek jako stavebnice

Designéři Michal Strach a Filip Mirbauer navrhli kovové regály nejen pro oko, ale hlavně pro každodenní a dlouhodobé používání. Regály jsou vizuálně subtilní, ale dostatečně pevné a nosnost jedné jejich police je 20 kg. Fungují samostatně, ale dají se také libovolně kombinovat. Stejně jako veškerý další sortiment vyrábíme regály v továrně v Plesné a poskytujeme na ně záruku 10 let. Navíc garantujeme 100% dostupnost náhradních dílů, takže když se něco zničí, stačí se ozvat a všechno společně vyřešíme!

129_PS

TIP: Nakoukněte skrz náš seriál Je to doma! do interiérů, ve kterých se zabydlely Fleysen produkty.

Posaďte se na to

Dalším oblíbeným dotazem je, jestli je možné se na naše nízké skříňky posadit. A my konečně můžeme říct ANO! Vyrobili jsme pro vás perforovanou skříňku s jednou nastavitelnou policí. Osvědčí se jako botník i odpočinková zóna v jednom a je dostupná ve světle šedé a černé barvě.

126_PS

PERFOROVANÁ SKŘÍŇKA #1216

Zajímá vás víc o tom, jak designéři navrhují nábytek Fleysen? Přečtěte si rozhovor s Filipem Mirbauerem a Michalem Strachem.