Vyhrajte návrh kanceláře za 20 000 Kč! Soutěž do 31.5

Růžová is back!

pink_20

Na základě vašeho zájmu a feedbacku, přicházíme s oblíbenou růžovou limitovanou edicí v novém matném provedení. Pro všechny, kteří se zamilovali do našich lesklých růžových regálů z první akce, máme nyní alternativní matnou verzi.

Kovové regály mohou vypadat jemně, ale nechte se překvapit jejich nosností až 20 kg na polici! Navíc, naše limitovaná edice obsahuje pár kusů z každého policového dílu v nabídce. A co je nejlepší? Pořiďte si tento růžový klenot do neděle 22.10.2023, nebo dokud nám zásoby vydrží.

 

Kdo navrhuje Fleysen?
Chcete vědět více o tom, jak vznikl náš nábytek? Přečtěte si exkluzivní rozhovor s našimi designéry, Michalem Strachem a Filipem Mirbauerem, kteří stojí za tvorbou našich regálů a polic.

 

Inspirace od našich zákazníků
Vstupte do světa skutečných domovů našich spokojených zákazníků
. Procházejte inspirativní fotografie a čtěte poutavé rozhovory, které ukazují, jak náš nábytek ožívá v různých prostředích. Ponořte se do příběhů lidí, kteří objevili dokonalý kus Fleysen nábytku pro svůj domov.

 

Záruka kvality
Našemu nábytku zcela důvěřujeme! Proto poskytujeme 10 let záruky a garantujeme 100% dostupnost náhradních dílů. Váš nábytek vám bude sloužit po mnoho let, a pokud nastane potřeba, můžete se spolehnout na jeho opravu. Když v budoucnosti nábytek doslouží svému účelu, můžete jej snadno odevzdat k recyklaci, protože je vyroben z kovu, který je plně recyklovatelný.

 

Regály rostou do výšky
Naše regály jsou navrženy tak, že umožňují kombinaci nástěnných a podlahových variant. Pokud si zakoupíte regál #1210, můžete si snadno upravit jeho výšku přikoupením police #1214 nebo nástěnného regálu s pěti policemi #1213. Toto nastavení platí i pro nástěnné regály, takže můžete snadno měnit jejich výšku podle svých potřeb.